Portfolio

Zie hier enkele voorbeelden van reeds voltooide impressies!
Deze zijn op volledig scherm te bekijken!

Codename: SUNSHINE -> (IN ONTWERPFASE)

Tijdens dit project draait alles om zonlicht, ruimte en een modern strak geheel.


Allereerst is het plan om uit te breiden door een

gemetselde aanbouw te realiseren over de hele breedte van de achtergevel.

De originele buitenwand zal gesloopt gaan worden, waar een steunbalk in de plaats gaat komen.

2.5m vanaf deze balk komt de glazen schuifwand aan de woonkamer met daaraan grenzend een bijkeuken.


Ook staat de uitbouw gesitueerd met een lichtstraat over de gehele breedte van de woonkamer.

Dit is is de huidige stand van zaken en kan nog veranderen...

De uitvoering ligt medio 2021.

De flora rondom de tuin aan de achterzijde is a.d.h.v. digitale kaarten en foto's ingericht.
Hierna hebben we met een zonnestudie de lichtinval gesitueerd, ochtend tot avond, van zomer tot winter.

Daarnaast zijn we bezig met een inrichting voor de keuken:
De keuken krijgt een strak uiterlijk zonder greepjes. Na meerdere kleurencombinaties is

gekozen voor een marineblauwe basis, met zwarte details en een wit marmeren aanrechtblad.


Boven het blad komt een koof waarin lichtspots en de afzuiginstallatie zijn verwerkt. 
Er komt een losse kast tegen de overstaande wand, waar o.a. de koelkast komt te staan.
Het middelste vak wordt een vitrinekast. 

 

Codename RLUXX:  -> (GEREALISEERD!)


Dit renovatieproject is ontstaan in samenwerking met de opdrachtgever.

 

We waren op zoek naar een industriële uitstraling en hebben 

gebruik gemaakt van diverse ideeën en brachten dit samen tot één geheel.

 

De positionering van de vaste elementen, waaronder de keukenblokken, die

overigens met de hand zijn samengesteld, zijn aandachtig in kaart gebracht

met tussentijdse impressiebeelden ter verificatie en om bij te kunnen sturen.

 

Tijdens dit proces zijn we tevens gaan experimenteren met materialen en tinten, zoals de tint 

van de "betonlook" van de koof, de balk in de woonkamer en de verbindende wand hiertussen.

Zo is ook het hout voor de keukenblokken bepaald en bladen voor het kookblok en het aanrecht.

Er is gekozen voor een glazen schuifwand om de hal van de woonkamer te scheiden.

Zo ook een industriële roldeur, die overigens uit hetzelfde hout gemaakt is gemaakt als de keukenblokken.


De inrichting is voor deze mediabeelden globaal aangepast a.d.h.v de laatste foto's.

Onderstaande video toont enkele  impressiebeelden, incl. foto's na uitvoering!

Codename:  PLAYTIME -> (NIET GEREALISEERD)

Samen zijn we gaan brainstormen betreffende een uitbreiding aan het bestaande woonhuis.


Het idee is om beide kinderen een deel van deze uitbreiding te geven,

met ieder een eigen slaapkamer en een badkamer op de eerste verdieping

die middels een ruimtebesparende wenteltrap te bereiken is.

De nieuwe ruimte beneden zou ingedeeld worden als speelzaal waar ze zonder zorgen kunnen knutselen en spelen!
Deze is aan 2 wanden voorzien van een schuifpui om een enorme hoeveelheid licht binnen te laten.

Er is voor antraciet Zweeds rabat gekozen als gevelbekleding.

 

Het bestaande huis zal aangepast worden aan de nieuwe rust die in het vooruitzicht ligt!

Met onder andere: een grote slaapkamer met en-suite badkamer en een nieuwe inrichting voor de keuken. 

Echter...

Ten tijde van deze ontwikkeling is er een uitermate geschikt woonhuis op hun spreekwoordelijke pad gekomen

waar ze vol geluk kunnen genieten van de rust terwijl de kids hun volle gang kunnen gaan!

Desalniettemin zijn deze impressies afgerond en zijn we trots deze te delen!

GJS Concepts

  • Instagram

+316 10697136

KvK nr: 77912128

BTW  nr: NL003263764B28

Keuken 2